Ninja Ninpô Gahô av Hatsumi Masaaki

Denna gång blir det en bok riktad till barn. Detta har jag fått berättat för mig, för jag läser fortfarande inte japanska.

Boken heter “Ninja Ninpô Gahô”. Den är skriven Hatsumi Sensei och han berättar (vad jag förstått) om den historiska ninjan och vilka tekniker som användes. Det är hela kitet som visas, hur man tar sig över vatten, klättrar över murar, använder redskap(vapen) osv…..

Som tur är så är att det är mycket bilder i den.

Jag tror inte den går att köpa längre, men vill ni försöka så kommer här lite info. Och lite blir det eftersom jag inte kan japanska. Författare är Masaaki Hatsumi. Den är tryckt 1977. Inte en aning om förlaget, men ISBN är 8076-215004-0028.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.